Website Nieuws

logo NG dubbel rood 2 non boldIn deze rubriek komt nieuws inzake deze website. Wat is er veranderd, wat is toegevoegd en wat gaat verdwijnen. Het staat allemaal hier. 

Hieronder staan wat voorbeelden. Het geheel staat in het menu rechts en in het gefixeerde menu boven iedere pagina van deze rubriek.

Deze pagina is in de plaats gekomen van "Nieuws & Informatie." Voor wat betreft de externe links op die pagina verwijzen we naar de website "Nijmegen.Top" met webadres: www.Nijmegen.Top.Fotovergrotingen in straatpagina's geleidelijk naar een nieuwe methode.
........lees meer Bekijk alle wijken, buurten, gehuchten, etc. in het gebied van deze website.
........lees meer  Het dorp Ooij (en Erlecom) zal vanaf heden deel uitmaken van het gebied van deze website.  
........lees meer  De gebieden die direct grenzen aan het gebied van deze website komen voor in de nieuwe rubriek "aangrenzende gebieden."   
........lees meerDe Euregio Rijn-Waal is een economisch, grensoverschrijdend samenwerkingsverband. Onze regio is daar ook lid van. De Euregio Rijn-Waal is één van de vele grensoverschrijdende Euregio's binnen de EU. Dit is mogelijk gemaakt door wet- en regelgeving van de Europese Unie.  
........Lees meer Nieuw gebiedsdeel Nijmegen Midden toegevoegd op deze website. Door Bottendaal van Centrum af te halen en Willemskwartier, Hazenkamp en St. Anna van Zuid is een logischere indeling in Nijmegen ontstaan. Nijmegen Centrum / Midden heet nu Centrum / Benedenstad.De Facebookgroep "Nijmeegs Glorie" is op zoek naar een moderator. Een meedenker. Ook voor deze website. Maar ook een doener voor de Facebookgroep. Wellicht ben jij de juiste kandidaat.  
........lees meer                                            Design details: Paul Marsman© logo banner NG smal in hoogte