Langdurig onderhoud website afgerond

Deze website heeft een langdurig onderhoud achter de rug en is grondig vernieuwd. Menu's boven de gebieds- en straatpagina's zijn gefixeerd, d.w.z. dat ze zichtbaar blijven bij scrollen. Daarvoor moesten de fotovergrotingen aangepast worden om te voorkomen dat delen van een foto onzichtbaar worden. Zie daarvoor ook het item "foto-vergrotingen" in deze rubriek via het menu rechts. 

Ook de pagina's in beide informatierubrieken hebben gefixeerde menu's en zijn anders ingedeeld. Deze gefixeerde menu's zijn er ook op de detailpagina's. Dat laatste zal niet in de pagina's van de wijken / buurtschappen en gehuchten en de kerkelijke rubriek het geval zijn maar alleen in de overzichts(start)pagina, omdat daar verwezen wordt naar de gebiedspagina's die hun eigen gefixeerde menu's hebben. Voor de wijken e.d. is een menu-item aangebracht onder "Nijmegen" en "Dorpen" aangebracht om terug te keren naar de pagina wijken e.d. Voor de kerkelijke objecten is onder ieder artikel een speciale link aangebracht om terug te keren.

Op de startpagina en enkele andere pagina's zoals o.a. de contactpagina van deze website staat een blok met alle hoofdpagina's van gebieden en beginpagina's van informatierubrieken.   

Het kan nog wel eens gebeuren dat er iets niet werkt zoals u verwacht. Laat dat dan even weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook kan een lay-out binnen dezelfde rubriek verschillend zijn. Laat ook dat even weten a.u.b. 

Veel plezier met de nieuwe website.

                                         Design details: Paul Marsman¬© logo banner NG smal in hoogte